BAŞKANIMIZ BELEDİYEMİZ ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, belediyemiz çalışanlarıyla bir araya geldi.

Belediyemiz çalışanlarıyla bir araya gelen Belediye Başkanımız Tolga Erener, personellerimizin istek ve sıkıntılarını dinledi.

Çalışanların sorularını cevaplayan Belediye Başkanımız Tolga Erener, çok kısa sürede çok büyük işlere imza attıklarını söyledi.

Hizmet yaparken hiçbir mazeretin altına sığınmadıklarını belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Biz hizmet yaparken mazeretlerin altına sığınmadık. Çok güzel işlere imza attık ve atmaya da devam edeceğiz. Çünkü biz büyük bir aileyiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Görele’nin kalkınması gelişmesi, daha büyük hizmetlere ulaşabilmemiz için bu özverili çalışmalarımızı her alanda sürdürmeliyiz. Hepinizden Allah razı olsun. Çok kısa sürede çok büyük işlere imza attık” dedi.