BAŞKANIMIZ ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİ

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Omurilik Felçliler Derneğini ziyaret ederek, engelli vatandaşların ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutladı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, Omurilik Felçliler Derneğinde engelli vatandaşlarımızla bir araya gelerek, onların istek ve sıkıntılarını dinledi.

Herkesin birer engelli adayı olduğunu hatırlatan Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Duyarlı bir toplum olarak engelli vatandaşlara karşı sorumluluklarımızı unutmamalıyız. Ben şuna inanıyorum ki her türlü huzursuzluklarda mutlu olmayı, her türlü sıkıntılara göğüs gelmeyi başaran engelli vatandaşlarımızdır. Onların kalk gözü her zaman açıktır. Bizlerin göremediği eksiklikleri sizler görüyorsunuz. Onun için belediye olarak engelli kardeşlerimizin her daim yanında olmaya gayret gösteriyoruz” dedi.