BAŞKANIMIZ OKUMA- YAZMA KURSUNU ZİYARET ETTİ

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan Okuryazarlık Seferberliği kapsamında ilçemizde açılan okuma- yazma kurslarını ziyaret etti.

Okuma-yazma kursunda eğitim gören kursiyerlerle bir süre sohbet eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Amacımız okuma yazma bilmeyen bütün vatandaşımıza ulaşarak bu ilim ve irfan şehri Görele’ye yakışır bir okuma yazma oranını yakalamak, vatandaşlarımızı bu kıymetli ve anlamlı seferberlik imkanlarından faydalandırmaktır” dedi.

Şuanda 163 vatandaşın okuma- yazma kursu kapsamında eğitim aldığını belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “İlçemizde olağanüstü bir okuma-yazma seferberliği başlattık. Tüm sorumlu kurumlara resmi yazı yazılarak ‘Okuryazarlık Seferberliğinin’ duyurulması sağlandı. Amacımız ilçemizde okuma yazma bilmeyen vatandaş bırakmamaktır” dedi.