BAŞKANIMIZ SAYFİYE MAHALLEMİZDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Sayfiye Mahallesinde gerçekleştirilecek olan ikinci etap çalışmaları öncesi incelemelerde bulundu.

Belediyemizce başlatılan ve büyük bir bölümünün alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanan Sayfiye Mahallemizde incelemelerde bulunan Belediye Başkanımız Tolga Erener, Sayfiye Mahallesindeki dev hizmetin ikinci etap çalışmalarına en kısa zamanda başlanması talimatını verdi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, incelemede Belediyemiz Fen İşleri Müdürümüz Serkan Çınar ve ekibinden çalışmalar ile alakalı bilgiler alırken, Sayfiye Mahalle Muhtarı Mehmet Haluk Öner’den de mahalle sorunları hakkında istişarede bulundu.

Sayfiye Mahallesinin büyük bir kısmının alt ve üst yapı sorunlarını çözdüklerini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Sayfiye Mahallemiz için büyük bir sorunu daha bertaraf etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ekiplerimizle gece gündüz demeden Görele için meşakkatle çalışıyoruz. Birinci etap çalışmaları tamamladığımız Sayfiye Mahallemizde ikinci etap çalışmalarına en kısa zamanda başlayacağız. Bu zamana kadar ki hizmet noktasında istenileni alamayan Sayfiye Mahallemizin sorunlarını ekip çalışmasıyla çözüme kavuşturuyoruz. Hizmet bizim işimiz diyerek yolumuza devam ediyoruz” dedi.