DEVLET HASTANESİ BAHÇESİNDE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’in talimatlarıyla Belediyemizce Op. Dr. Ergun Özdemir Görele Devlet Hastanesi bahçesinde hizmet çalışmalarımız sürüyor.

Görele Belediyesi Görele Devlet Hastanesi bahçesinde çevre düzenleme çalışmalarının ardından oturma bankı, yol bakım ve onarım, yol dubası çalışmaları da yaparak, vatandaşın rahat ulaşımı için gereken çalışmaları gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, hizmet çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü belirterek, “Belediyemizce vatandaşlarımızın kolaylığı için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Amacımız ilçemizde hizmet kalitesini en üst seviyelere taşımaktır. Bu hizmetleri yaparken ekip ruhuyla hareket ediyoruz” dedi.