EĞİTİM VE SPORA KAZANDIRILAN YATIRIMLARIN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİK

Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli, Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Giresun Milletvekillerimiz Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk’ün katılımlarıyla ilçede yapımı tamamlanan Görele İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi ile Gençlik Merkezi’nin açılışını yaparak, inşaat çalışmalarına başlanan 300 kişilik öğrenci yurdumuzun temelini attı.

Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli’yi ilçemizde ağırlayan Belediye Başkanımız Tolga Erener, ilçenin sorunlarıyla ilgili bilgi verdi.

Başkanımız Erener, açılışta yaptığı konuşmada, ilçeye yapılan ve getirilen yatırımlarda büyük katkısı olan başta Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli ile Giresun Milletvekillerimiz Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk’e teşekkür etti.

Görele’nin Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli ile Giresun Milletvekillerimiz Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk’ün destekleriyle giderek büyüdüğünü, geliştiğini aktaran Başkanımız Erener, “ilçede yapımı tamamlanan Görele İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi ile Gençlik Merkezinin, inşaat çalışmalarına başlanan 300 kişilik öğrenci yurdunun ilçeye hayırlı, uğurlu olsun” dedi.