Görele Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlediğimiz 14. Sünnet şölenimizde 50 çocuğumuz erkekliğe ilk adımlarını attılar.

Erkekliğe ilk adımlarını atan 50 çocuğumuz için Cumhuriyet Meydanında düzenlenen sünnet şölenimizde çocuklarımız için kuran tilaveti okutuldu.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, erkekliğe ilk adımlarını atan 50 çocuğumuzu tebrik etti.

Bugünün çok özel bir gün olduğunu belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Bugün güzel ve çok özel günlerden bir tanesindeyiz. Çünkü bugün 50 çocuğumuz erkekliğe ilk adımlarını atıyorlar. Belediye olarak düzenlediğimiz sünnet şölenimizi geleneksel hale getirdik ve bugün 14.sünü düzenliyoruz. Erkekliğe ilk adımlarını atan çocuklarımızı tebrik ediyorum. İnşallah vatanına milletine hayırlı evlatlar olurlar” dedi.

Program sonrası Belediye Başkanımız Tolga Erener, AK Parti Giresun Milletvekilimiz Cemal Öztürk, İlçe Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş ve AK Parti Görele İlçe Başkanımız Kamil Ok, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.