Giresun Federasyonu tarafından bu yıl 12.cisi düzenlenen Giresun Günleri’nde yerini alan Görele Standımız her zaman ki farkını ortaya koydu.

İstanbul Yenikapı’da düzenlenen Giresun Günleri’nde yerini alan Görele Belediyesi standımızı hemşehrilerimiz başta olmak üzere bakanlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve bürokratlarımız ziyaret etti.

Giresunlu hemşerilerimiz Belediyemiz standına uğrayarak, memleket özlemlerini giderdikleri gibi, yöresel ev yemeklerinin damak tadının keyfini tekrar yaşadı.

Hemşerilerimiz 1.5 metre boyundaki dev kemençe ve yöresel el sanatlarının yanında fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Görele Belediyesi standımıza gelen birbirinden değerli isimleri ağırlayarak, her zamanki gibi Görele’nin en iyi şekilde tanıtılmasına büyük katkı sağlıyor.

Görele’nin kültürünü ve yöresel ürünlerini dünyaya tanıtmaya devam ettiklerini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Yapılan her türlü etkinliklerde kurulan standımızla Görele’nin kültürünü, yöresel ürünlerini tanıtımını sağlamaya çalışıyoruz. Yenikapı’da düzenlenen Giresun Günleri’nde her zamanki gibi yerimizi alarak Görele’nin farkını ortaya koyuyoruz. Standımıza vatandaşlarımız büyük ilgi gösteriyor. Buda bizleri oldukça memnun ediyor. Ben emeği gecen herkese teşekkür ediyorum” dedi.