GÖRELE MEYDANIMIZ DEĞİŞEN YÜZÜYLE ÖVGÜLER ALIYOR

Görele’nin ayrı bir vizyonunu oluşturacak olan, alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanan Meydan Projemizin ışıklandırma çalışmaları da tamamlandı.

LED aydınlatma sistemiyle aydınlatılan Görele Meydanımızın yeni kimliği vatandaşlarımızdan övgüler alıyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Görele meydanının ‘Meydan Projesi’ ile yenilenerek modern bir görünüme kavuştuğunu söyledi.

Meydan projesinin yapımından tamamlanmasına kadar işin düzenli olarak takibinin yapıldığını ifade eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, şunları kaydetti:

“Görele’ye yeni bir katma değer kazandıran, Görele’nin ayrı bir vizyonunu oluşturan Meydan Projesi’nin ışıklandırma çalışmalarını da tamamladık.Halkımızdan buna yönelik olumlu tepkiler alıyoruz. İlçemiz yapmış ve yapacak olduğumuz proje ve hizmetlerle değişimin yüzünü yaşayacaktır. Meydanımız değişen yüzüyle, LED aydınlatma sistemiyle farklı bir konsepte bürünmüştür”