GÖRELE MODERN MEZBAHANE TESİSİNE KAVUŞUYOR

Görele Belediyesi tarafından ihale edilen ve karara varılan mezbahane yapım işi projesi için Belediye Başkanımız Tolga Erener, belediyemiz mühendisleri ve yüklenici firma arasında sözleşme imzalandı.

Belediyemiz tarafından hazırlanan ve DOKAP İdaresine sunulan günde 19 büyükbaş kesim kapasiteli mezbahane projesi Kalkınma Bakanlığınca kabul edilmişti. Belediye Başkanımız Tolga Erener ve yüklenici firma tarafından kabul edilen Mezbahane projemizin sözleşmesi imzalandı.

Son teknolojik alet ve ekipmanlarla donatılacak olan ve toplam bedeli 2 Milyon 640 Bin lira olan Mezbahane projemizin yapımına Haydarlı Köyü sınırları içerisinde başlanılacak.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, önümüzdeki günlerde yapımına başlanılacak olan modern mezbahane projesinin yakın zamanda yapımının tamamlayıp hizmete açmayı hedeflediklerini belirterek, modern mezbahane projesinin ilçeye hayırlı, uğurlu olmasını diledi.

Proje tamamlandığında mezbahane sorununun kökten çözüleceğini, sağlıksız koşullarda kesim yapılmasının önlenmiş olacağını ifade eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, “İlçemizde yapacağımız modern mezbahane projesinin hayırlısıyla protokolünü imzaladık. İnşallah önümüzdeki günlerde çalışmalarımızı başlatacağız. En kısa zamanda projemizi tamamlayarak halkımızın hizmetine açmayı planlıyoruz. ‘Gıda Hijyeni ve Hayvansal Gıdalar için Özel Hijyen Kuralları’ yönetmeliklerine uygun olarak yapacağımız mezbahanenin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.