HÜRRİYET MAHALLESİ İÇME SUYUNA KAVUŞTU

Görele Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesi, civar mahalle ve köylerin içme suyu ihtiyacını karşılayan ve artık işlevini yitiren 4000 metrelik alanda yaptığı içme suyu şebeke hattı döşeme çalışmalarıyla sağlıklı içme suyuna kavuştu.

Görele’yi geleceğe taşıyacak projeler bir bir hayata geçirilirken, kentin altyapısını da sil baştan yenileyen Görele Belediyesi, sağlıklı içme suyunu şehrin tüm noktalarına ulaştırıyor. Çalışmalarını Hürriyet Mahallesinde de noktalayan Belediyemiz, 4 Bin metrelik alanda içme suyu şebeke hattı döşeme çalışması yürüttü.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, sağlıklı şehirleri ancak sağlıklı bir alt yapı üzerine inşa edebileceğini belirterek, kentin alt yapısını sil baştan yenilediklerini, bu yenilemeyi mahallelere de taşıyarak, sürdürdüklerini söyledi.

Bıkmadan, usanmadan, yorulmadan, hizmet anlayışımızdan ödün vermeden şehrin her alanında çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, şunları kaydetti:

“İlçemizdeki alt yapı sorunlarında kalıcı çözümler üretmek için çalışıyoruz. Şehir merkezimiz başta olmak üzere birçok bölgemize yaydığımız içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmalarımızı Hürriyet Mahallemizin 4 Bin metresinde de tamamladık. Şehrin temelini alt yapı oluşturur. Alt yapınız ne kadar güçlüyse şehriniz ve mahallelerinizde o kadar güçlüdür. Mahallelerimize aynı oranda hizmet etmeyi tercih ediyor, hizmet anlayışımızdan ödün vermeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz şehrimize hizmet ettikçe halkımızın bizden beklentileri yükseliyor ve her soruna el uzatmaya gayret gösteriyoruz” dedi