KABA MAHALLEMİZDE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI

Görele Belediyesi tarafından asfaltlama çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Rahat bir ulaşım için çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediyemizin bu seferki hizmet adresi Kaba Mahallemiz oldu.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’in talimatlarıyla kolları sıvayan belediye ekiplerimiz Kaba Mahallesinde 2 kilometrelik yolda asfaltlama çalışması yaparak, Kaba Mahallesinin sorununu çözüme kavuşturdu.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, belediye olarak ulaşımın daha rahat sağlanabilmesi için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü söyledi.

Çalışmaların Kaba Mahallesinde sürdürüldüğünü belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Mahallelerimizin her noktasına imkanımız oldukça ulaşmaya, hizmet götürmeye çalışıyoruz. Görele’nin değişen yüzü olmaya devam ediyoruz. İmkânsızlıkları imkânlara dönüştürüyoruz. Bu kapsamda daha modern bir Görele için çalışıyoruz” dedi.