Görele Belediyesi Hentbol Takımımız kendi evi ve seyircisi önünde ligin ilk yarısının son karşılaşmasında Mardin 1947 Sağlık S.K.’de yenerek ilk yarıyı lider bitirdi.

Kadınlar Hentbol 1. Ligi’nde namağlup unvanını koruyarak tüm dikkatleri üzerine çeken Görele Belediyesi Spor Kulübümüz ligin ilk yarısının son engeli olan Mardin 1947 Sağlık S.K.’nü 32-28’lik skorla yenerek aştı.

Süper lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Görele Belediyesi Hentbol Takımımız, ligin ilk yarısını 16 puanla lider bitirdi.

Karşılaşmayı maç sonuna kadar dikkatlice izleyen Belediye Başkanımız Tolga Erener, her karşılaşmada hentbol takımımızı yalnız bırakmayarak, desteğini sürdürdü.

Hedeflerinin Süper lig olduğuna dikkati çeken Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Ligin ilk yarısının son karşılaşmasında kendi evimizde karşılaştığımız Mardin 1947 Sağlık S.K’yi de yenerek, namağlup unvanımızı koruduk ve ilk yarıyı lider bitirdik. Hedefimiz Süper Ligdir. Bunu takım olarak hak ettiğimizi düşünüyoruz. Bu performansımızı ikinci yarıda da sürdürüp, şampiyonluğu göğüsleyeceğimize inanıyorum. Ben yönetimimize ve takımımıza bize bu onuru yaşattığı için çok teşekkür ediyorum. Artık Görele’nin ismi sadece futbolla değil, hentbolla da anılacak” dedi.