MİNİK YÜREKLERDEN BÜYÜK VATAN SEVGİSİ

Görele Belediyesi yaz okulu öğrencileri, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla ‘Vatan için nöbetteyiz’ yürüyüşü yaptı.

Görele Salih Sinirlioğlu caddesinde toplanan Belediye Yaz Okulu öğrencilerimiz, ellerinde dev Türk Bayrağıyla beraber Belediye Başkanımız Tolga Erener ve öğretmenleriyle “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez”, “En Büyük Asker, Bizim Asker” sloganlarıyla Cumhuriyet Meydanına kadar yürüdü.

Sloganlarla İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden minik öğrenciler, daha sonra Cumhuriyet Meydanında açılan 15 Temmuz Fotoğraf sergisini gezdi. Belediye Başkanımız Tolga Erener, öğrencilere 15 Temmuz’da yaşananları resimli olarak anlattı.

Başkanımız Tolga Erener, öğrencilerle 15 Temmuz Darbe girişiminin seyrini değiştiren şehidimiz Ömer Halisdemir’in fotoğrafı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Türk Silahlı Kuvvetlerinin ülkenin milli hedeflerini ve menfaatlerini koruma altına alan, bu meşakkatli sorumluluğu aşkla üstlenen fedakar bir ordu olduğunu söyledi.

Milletin milli iradesi ve gücü sayesinde demokrasi ve cumhuriyete yönelik kalkışılan darbe girişimi engellendiğini hatırlatan Başkanımız Erener, “Milletimizin huzuruna, birliğine, beraberliğine ve Cumhuriyetimizin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu alçakça girişimler hiçbir zaman amacına ulaşamayacak, birlik ve beraberliğimizi bozamayacaktır. 15 Temmuz’da yaşananları asla unutturmayacağız. Gelecek nesillere bunu en iyi şekilde aktararak, hafızalara kazıyacağız. Vatanına, devletine ve milletine bağlı bireyler yetiştireceğiz” dedi.