Sayfiye ve Çeşmebaşı’nı Hürriyet’e Bağlıyoruz!

Belediyemiz tarafından yol açma ve genişletme çalışmalarımız devam ediyor. Hürriyet Mahallesine bağlantısını olmayan Sayfiye ve Çeşmebaşı Mahallesi güzergâhından gecen yolun Belediye Başkanımız Tolga Ereneri’n talimatıyla bağlantısı yapılıyor.

Sayfiye Mahallesi Sabri Öner Sokak yolu olan ve Çeşmebaşı Mahallesi, Manasur mevki ile Çanakçı Karayoluna bağlantısı bulunan yol belediyemiz tarafından başlatılan yol açma ve genişletme çalışmalarıyla Hürriyet Mahallesine bağlantısı yapılıyor.Hizmet çalışmalarını aralıksız sürdüren ve yoğun çalışmalarına yenilerini eklemeye devam eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, önemli bir yol hizmetini daha hayata geçiriyor.Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Manasur mevki ile Çanakçı karayoluna bağlantısı olan Sayfiye ve Çeşmebaşı Mahalleleri güzergahında bulunan önemli bir yol hizmetini Hürriyet Mahallesine bağlantısını da yapmaya başladıklarını belirterek, İlçemizde önemli bir eksikliği daha gidermeye çalışıyoruz. Bir çok yere bağlantısı bulunan yolumuzu Hürriyet Mahallesine de bağlantısını gerçekleştiriyoruz.

Yolumuzda dolgu düzleme çalışmalarımıza başladık. İlerleyen zamanlarda yolumuzu asfaltlayarak, trafik akışını rahatlatacağız, dedi.