TARİHİ MAHALLE MEZARLIĞIMIZI MODERN GÖRÜNÜME KAVUŞTURDUK

Belediyemiz tarafından Sayfiye Mahallesi Şehit İbrahim Öner Sokak’ta bulunan tarihi mahalle mezarlığımızda ışıklandırma çalışmaları yapıldı.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde sürdürdükleri çalışmalar dâhilinde tarihi Sayfiye Mahalle Mezarlığı’nı da bakım ve onarıma alarak, tarihi mezarlığın çevre düzenlemesinin ardından demir korkuluk ve ışıklandırma çalışmalarını da tamamladı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Sayfiye Mahalle Muhtarı Mehmet Haluk Öner ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyerek, Tarihi Sayfiye Mahalle Mezarlığı çevre düzenlemesi, demir korkuluk ve ışıklandırma çalışmasıyla birlikte kent estetiğine uygun bir görünüm kazandığını söyledi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Görsel açıdan olumsuz bir görüntü veren Tarihi Sayfiye Mahalle Mezarlığı’nı kent estetiğine uygun şık bir görüntüye kavuşturmak adına bir çalışma başlattık. Tarihi mezarlığımız, çevresinde yaptığımız çevre düzenleme, demir korkuluk çalışmalarının ardından ışıklandırma çalışmalarıyla mezarlık içi bakım ve onarımının da tamamlanmasıyla ilçemize yakışan bir alana sahip oldu. Mahallemize hayırlı olsun” dedi.