Yıllardır Çözülemeyen Bir Yara Daha Tarih Oldu!

Göreve geldiği günden beri yapmış olduğu hizmetlerle halkın sevgilisi haline gelen ve dik duruşuyla her türlü olumsuzluklara göğüs gelen Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, yapılamaz denilen bir hizmeti daha gerçekleştirdi.

Trafik akışını rahatlatmak, vatandaşlarımızın güvenliğini ön planda tutan Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, yıllardır çözülemeyen bir yarayı daha kapattı.Görele Otogarı ile Hayrullah Koç Parkının yanına yapılan otoparkların faaliyete geçmesiyle harekete gecen Belediyemiz, Başkanımız Erener önderliğinde Salih Sinirlioğlu Caddesi’nde uygulamış olduğu park yasağına Fevzi Çakmak Caddesi ile Karahacıoğlu sokakta da uygulamaya koydu.Beledimizce park yasağı uygulanan bölgelerde Görele Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince denetimler yapılarak, yasağa uymayanlar hakkında cezai işlem uygulanmaktadır.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, kent içi trafik yoğunluğunu azaltmak ve ortadan kaldırmak için ilçede park yasağı uygulaması başlattıklarını söyledi.Park yasağı uygulamasına trafik akışının ve vatandaşlarımızın yoğun olduğu cadde ve sokaklarda başladıklarını belirten Başkanımız Erener, Vatandaşlarımız caddelerde yürüyemediklerinden, esnafımız ise iş yerlerinin önlerine yabancı araçların park etmelerinden şikayet ediyorlardı. İlçemize kazandırdığımız iki otoparkımızı halkımızın hizmetine sunduk. Vatandaşlarımızı otoparkımıza yönlendirmek, halkımızın, esnafımızın ve sürücülerimizin daha rahat günlük yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak amacıyla Görele Emniyet Müdürlüğümüz ile birlikte ilçemizin Salih Sinirlioğlu, Fevzi Çakmak Caddesi ile Karahacıoğlu sokakta park yasağı uygulaması başlattık.

Kent içi trafiğin akıcılık kazanması için yapılan bu uygulamaya tüm vatandaşların uymalarını bekliyoruz. Aksi takdirde vatandaşlarımızın araçlarına cezai işlem uygulanacaktır, dedi.