‘1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI’ KUTLANDI.

Görele Belediyesi, Görele Kaymakamlığı ve Su Ürünleri Kooperatifinin destekleriyle Liman Başkanlığı tarafından 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı olması dolayısıyla kutlama etkinliği düzenlendi.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Liman mevkisinde yapılan etkinliğe katılarak, Şehit denizciler adına denize çelenk bıraktı.

Başkanımız Tolga Erener, burada yaptığı konuşmada, Üç tarafı denizlerle çevrili ve dünya üzerinde önemli iki boğaza sahip güzel ülkemiz denizcilikte daha modern seviyelere ulaşmak, ülke ekonomisine katkısını arttırmak, denizcilikte daha çok söz sahibi olabilmek için her türlü avantaja sahip olduğunu söyledi.

Tüm denizcilik camiasının ve halkımızın “1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı”nı kutluyan Başkanımız Erener, “Ne yazık ki denizle bağlantısı kesilen ilçemizi tekrar denizle buluşturmak,insanlarımızı denizle barışık hale getirmek için tüm imkanları değerlendiriyoruz” dedi.

Başkanımız Erener, daha sonra yüzme, kano ve yağlı direkten bayrak alma yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerini verdi.