15. GİRESUN GÜNLERİ’NDE GÖRELE FARKI!

Giresun Federasyonu tarafından İstanbul Yenikapı’da düzenlenen “Turizm” ana temalı 15. Giresun Günleri’nde Görele Belediyesi standı her yıl olduğu gibi bu yılda farkını ortaya koydu.

Görele Belediyesi standının yer aldığı, ilçenin kültürü olan kemençenin, tescilli Görele dondurmasının, ekmeği ile koz helvası, kesme pastası, meşhur Görele pidesi ve yöresel yemeğin tanıtıldığı ‘Turizm’ temalı Giresun Günleri’nde Belediye Başkanımız Tolga Erener, eşi Fatmagül Erener ile birlikte etkinliğin son gününe kadar hemşerileriyle buluşup, kucaklaştı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, Görele’nin her yıl olduğu gibi bu yılda Giresun Günlerinde farkını ortaya koyduğunu söyledi.

Sıla hasreti çeken ve memleketine gelemeyerek özlem duyan hemşerilerimizi dört gün boyunca Görele Standında ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Özlem ve hasretin ne kadar acı olduğunun bilincindeyiz. Bu anlamda Giresun Günlerinde Görele olarak yer aldık ve hemşerilerimizle kucaklaştık, özlem giderdik. Hemşerilerimizin ayağına memleket kokusunu getirdik. Hemşerilerimizde standımıza yoğun ilgi göstererek, bizleri yalnız bırakmadı. Bu güzel organizasyonda emeği geçen Giresun Federasyonu yöneticilerine teşekkür ederim.” dedi.