“2016” Yatırım Yılı Olacak!

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, AK Parti Görele İlçe Danışman toplantısına katıldı.

Görele’de kazandırdığı yatırımlarla, yaptığı hizmetlerle halkın sevgilisi haline gelen Belediye Başkanımız Tolga Erener, AK Parti Görele İlçe Danışman Toplantısı’nda 2016 yılının Görele için yatırım yılı olacağını söyledi.Mahalli seçimler öncesi vaat ettiği projelerin birçoğunun 2016 yılında hayata geçeceğinin müjdesini veren Başkanımız Erener, 1 Kasım Genel seçimlerinde AK Parti teşkilatı olarak çok güzel bir başarıya imza attık.

Çok güzel bir seçim süreci geçirdik. Allah yolumuzu, bahtımızı açık etsin? dedi.Görele’yi 2016 yılında çok güzel projelerinin beklediğini de hatırlatan Başkanımız Erener, 2016 yılı Görele için yapılacakolan projelerle yatırım yılı olacaktır. Bu projelerden otogar, Salih Sinirlioğlu Prestij Cadde, Gelevera Deresi’nden Görele’ye getireceğimiz içme suyu, düğün solunu, Mezbahane gibi önemli projelerin yanı sıra bir çok hizmetleri bu yılda faaliyete geçireceğiz.

Mahalli seçimler öncesi söz verdiğimiz hizmetleri teker, teker yerine getirmiş olacağız. Çünkü biz mazeret değil, projeler üreten ve gerçekleştiren bir belediye yönetimi olacağız demiştik, dedi.