24 Saat Aralıksız Çalışıyoruz!

Görele Belediyesi Temizlik İşleri ekiplerimizce kentin ortak kullanım alanlarının daha temiz ve estetik görünümünü sağlamak amacıyla temizlik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürerek, tüm ana yol, köprü, sokak ve caddeler temizleniyor.

Kentte hoş görünmeyen, göz estetiğini bozan tüm sorunlara çözüm arayan Belediyemiz, ortak yaşam alanlarının daha sağlıklı bir hale getirilmesi için uğraş veriyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, kentin bütününden sorumlu olduklarını ve insan odaklı hizmet verdiklerini belirterek, temizlik çalışmalarının 24 saat aralıksız sürdürüleceğini bildirdi.Daha temiz, daha yaşanılabilir bir Görele için çalıştıklarını ifade eden Başkanımız Erener, ”Şehir yaşıyor, her gün yeni birgün. Biz de Görele’yi güne hazırlıyoruz. Sabah evlerinden çıktıklarında, vatandaşlarımızın daha temiz üst geçit, kaldırım ve yol görmelerini istiyoruz. Gündüz yaya yoğunluğunun fazla olduğu bölgelerde temizliğe ağırlık veriyoruz. Öncelikli bu kent hepimizin. Hep beraber yaşıyor, nimetlerinden hep beraber faydalanıyoruz. O zaman temizlik ve titizlik konusunda da lütfen hassasiyet gösterelim, dedi.