29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI İLÇEMİZDE KUTLANDI!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 93. kuruluş yıl dönümü Görele’de törenlerle kutlandı.

Görele Kapalı Spor salonundaki törende şiirler okundu, halk oyunları sergilendi, şiir, kompozisyon ve resim dallarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Törende Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener ile birlikte Görele Kaymakamımız Ünal Kılıçarslan, öğrencilerin ve vatandaşların bayramını kutladı.

Kaymakam Ünal Kılıçarslan, burada yaptığı konuşmada, 93 yıl önce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından irfanla kurulan ve dünyanın en emsalsiz devrimlerinden oluşan Türkiye Cumhuriyeti devletinin kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını söyledi.

Törene, AK Parti Giresun Milletvekilimiz Cemal Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Nazım Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Dede, siyasi parti temsilcileri, diğer daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.