29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADIK

Görele’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenle kutlandı.

Tören, Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk büstüne çelenk konulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Törende, Belediye Başkanımız Tolga Erener, ilçe kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş, halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Temelleri 1923 yılında atılan cumhuriyetimiz, yaşanan onca sıkıntıya rağmen bize umut ışığı olmaya devam etmektedir. Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkarak, yaşatmak ve geleceğe taşımak her Türk vatandaşının görevi olmalıdır. Milletimizin en büyük eseri ve özgürlük abidesi olan Cumhuriyetimizi millet asli ilkeleriyle yaşatarak gelecek kuşaklara bırakmak hepimizin birinci görevi olmalıdır. Bu vesileyle kanını ve canını, vatanın harcı yapan şehitlerimizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve rahmetle anıyorum” dedi.