41 ÇOCUĞUMUZ ERKEKLİĞE İLK ADIMLARINI ATTILAR!

Görele Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlediğimiz 15. Sünnet şölenimizde 41 çocuğumuz erkekliğe ilk adımlarını attılar.

Erkekliğe ilk adımlarını atan 41 çocuğumuz için Cumhuriyet Meydanında düzenlenen sünnet şölenimizde kuran tilaveti okutuldu.

Görele Mustafa Kuloğlu Şehitlik Cami İmamı Şenol Yılmaz tarafından seslendirilen kuran tilavetinin ardından konuşma yapan Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, erkekliğe ilk adımlarını atan 41 çocuğumuzu tebrik etti.

Bugünün çok özel bir gün olduğunu belirten Başkanımız Erener, “Bugün güzel ve çok özel günlerden bir tanesindeyiz. Çünkü bugün 41 çocuğumuz erkekliğe ilk adımlarını atıyorlar. Belediye olarak düzenlediğimiz sünnet şölenimizi geleneksel hale getirdik ve bugün 15. sini düzenliyoruz. Erkekliğe ilk adımlarını atan çocuklarımızı tebrik ediyorum. İnşallah vatanına milletine hayırlı evlatlar olurlar” dedi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener eşi Fatmagül Erener ile birlikte çocuklara çeşitli hediyeler verdi.