47 ÇOCUĞUMUZ ERKEKLİĞE İLK ADIMLARINI ATTILAR!

Belediyemiz tarafından geleneksel olarak düzenlediğimiz 12. sünnet şölenimizde 47 çocuğumuz erkekliğe ilk adımlarını attılar.

Erkekliğe ilk adımlarını atan 47 çocuğumuz için Hayrullah Koç parkında düzenlenen sünnet şölenimiz, demokrasimize ve cumhuriyetimize yönelik yapılan darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitlerimiz için saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Görele Mustafa Kuloğlu Şehitlik Cami İmamı Şenol Yılmaz tarafından seslendirilen kuran tilavetinin ardından konuşma yapan Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, erkekliğe ilk adımlarını atan 47 çocuğumuzu tebrik etti.

Bugünün çok özel bir gün olduğunu belirten Başkanımız Erener, “Bugün güzel ve çok özel günlerden bir tanesindeyiz. Çünkü bugün 47 çocuğumuz erkekliğe ilk adımlarını atıyorlar. Belediye olarak düzenlediğimiz sünnet şölenimizi geleneksel hale getirdik ve bugün 12.cisini düzenliyoruz. Sünnet şölenimizi bir şölen havasında yaşamak isterdik fakat olmadı. Önce terör olayları şimdi ise darbe girişimi ile birlikte ülkemizin üzerine çöreklenmeye çalışanlar var. Bunlara karşı demokrasi nöbetlerimiz, devletimize, milletimize, bayrağımıza hep beraber sahip çıkmaya devam ediyoruz. Ben çocuklarımızı tebrik ediyorum. İnşallah vatanına milletine hayırlı evlatlar olurlar” dedi.

Sünnet şöleni programımıza Başkanımız Erener’in yanı sıra Görele Müftüsü İsa Kaynak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Dede, AK Parti Görele İlçe Başkanı Tayfun Emecen, belediyemiz meclis üyeleri, diğer daire amirleri, vatandaşlar, çocuklar ve aileleri katıldı.

Program sonrası Başkanımız Erener, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.