62 ÇOCUĞUMUZ ERKEKLİĞE İLK ADIMLARINI ATTILAR!

Belediyemiz tarafından geleneksel olarak düzenlediğimiz 16. sünnet şölenimizde 62 çocuğumuz erkekliğe ilk adımlarını attılar.

Cumhuriyet Meydanında Görele Hasanağa Merkez Cami İmamı Muhsin İpek tarafından seslendirilen Kur’an tilavetinin ardından konuşma yapan Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, erkekliğe ilk adımlarını atan çocuklarımızı tebrik etti.

Bugünün çok özel bir gün olduğunu belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Bugün güzel ve çok özel günlerden bir tanesindeyiz. Çünkü bugün 62 çocuğumuz erkekliğe ilk adımlarını atıyorlar. Belediye olarak düzenlediğimiz sünnet şölenimizi geleneksel hale getirdik ve bugün 16. sını düzenliyoruz. Ben çocuklarımızı tebrik ediyorum. İnşallah vatanına milletine hayırlı evlatlar olurlar” dedi.

Program sonrası Belediye Başkanımız Tolga Erener, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Geleneksel Sünnet Şölenimize İlçe Kaymakamımız Cem Afşin Akbay, İlçe Emniyet Müdürümüz Zekeriya Baran’da katıldı.