AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞININ ÖNEMİNE DİKKATİ ÇEKTİK

Görele Belediyesi’nce ‘Ağız ve Diş Sağlığı’ haftası olması dolayısıyla ilkokul öğrencilerine ağız ve diş sağlığının önemine dikkat çekmek amacıyla diş fırçası ve macunu dağıtıldı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, Görele Ziya Okay ve Mimar Sinan ilkokulunu ziyaret ederek, orada eğitim gören öğrencilerle sohbet etti. Ağız ve Diş Sağlığının önemine dikkat çeken Belediye Başkanımız Tolga Erener, daha sonra öğrencilere diş fırçası ve macunu dağıttı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, belediyemizce tüm öğrencilerimizde ağız ve diş sağlığı bilincini geliştirmek, diş fırçalama alışkanlığını yaygınlaştırmak amacıyla çalışma başlattıklarını belirterek, “Çocuklarımızın diş sağlığının önemini bu yaşta öğrenmeleri gelecekleri adına çok önemlidir. Sağlık ağızdan başlar. Dişlerimizin sağlıklı olması lazım ki, gıdaları sağlıklı bir şekilde sindirebilelim. Dişlerimiz beslenmemize faydalı, konuşmamız ve estetiğimiz için de çok önemli. Belediye olarak hedefimiz sağlıklı dişler, gülen yüzlerdir. Bizlerde bu kapsamda belediyemizce öğrencilerimize diş fırçası ve diş macunu dağıtıyoruz” dedi.