AK PARTİ İLÇE BAŞKANIMIZ EMECEN VE AİLESİNİN ACI KAYBI!

AK Parti Görele İlçe Başkanımız Tayfun Emecen’in babası Remzi Emecen vefat etti.

AK Parti Görele İlçe Başkanımız Tayfun Emecen ve ailesinin yanı sıra Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, AK Parti Görele Gençlik Kolları Başkanı Onurhan Yılmaz ve partili bürokratlar taziyeleri kabul etti.

Rahatsızlığı dolayısıyla tedavi gördüğü Bayrampaşa Özel Çapa hastanesinde hayatını kaybeden 63 yaşındaki Remzi Emecen için Eynesil ilçesine bağlı Aralık köyü Merkez Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Emecen’in cenazesi, öğlen vakti kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

Emecen’in cenaze törenine, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Giresun Valisi Hasan Karahan, Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt, AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, ilçe belediye başkanları, il Genel Meclis üyeleri, köy ve mahalle muhtarları, çevre ilçelerden gelen çok sayıda siyasetçi ve vatandaşlar katıldı.