Ak Parti Sevdalıları Sokağa Döküldü!

Ülke genelinde yapılan oy sayımından sonra AK Parti?nin oy patlaması yaparak, tek başına yeniden iktidar olması Görele’de vatandaşları sokağa döktü.

AK Parti’ye gönül vermiş vatandaşlar ilçe secim bürosunun önünde toplanarak, AK Parti’nin ülke genelindeki başarısını eğlenerek kutladı.Kutlama programına Giresun’un Doğu bölgesinin tek adayı olan ve Giresun Milletvekili seçilen Cemal Öztürk ile Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, AK Parti Görele İlçe Başkanı Tayfun Emecan ve AK Parti kadroları da katıldı.Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, burada yaptığı konuşmada, AK Parti’de hizmet bitmez aksine artarak büyür.İşte AK Parti budur.

AK Parti’nin iktidarlığında sadece Giresun, Görele, Türkiye değil, mazlumlar, dünyadaki Müslümanlar kazandı. Görele’de oy patlaması yaşayarak, bir ilke imza attık. Bu ülke ve bizim için çok önemli bir seçim, çok önemli bir virajdı. 2023 yılının mühürüydü bu seçim. Allah’ın izniyle alnımızın akıyla bu kritik seçimden de oy patlaması yaparak çıktık,dedi.AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Ülke ve Giresun genelinde alınan bu başarının herkesin başarısı olduğunu söyledi.Milletin bize yeniden verdiği bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirten Öztürk, Ülkemiz 7 Haziran’da yol kazasına uğramıştı. Sizlerin dualarıyla, sizlerin gayretleriyle analarımızın, bacılarımızın, dedelerimizin, ablalarımızın, kardeşlerimizin gönülden yalvarışlarıyla ülkemizde yeniden yepyeni bir dönem başlıyor.

Dünyanın büyük gücü AK Parti yeniden iktidara geldi. İstediğimiz, özlediğimiz Türkiye buydu. Değerli kardeşlerim sizler gereğini yaptınız, gece gündüz, yağmur çamur demeden dağ, taş, kent, köy beraber dolaştık ve istediğimizi aldık. Ülkemizde ve ilimizde oy patlaması yaptık. Şimdi sıra bizde.Sizleri Ankara’da özverili bir şekilde çalışarak temsil edeceğim. Milletimizin bize yeniden verdiği bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğiz dedi.AK Parti Görele İlçe Başkanı Tayfun Emecan ise, Allah birliğimizi, dirliğimizi, birlikteliğimizi bozmasın. Seçim süreci boyunca çok büyük fedakarlıklarda bulundunuz ve bu heyecanı bize yaşattınız. Allah hepinizden razı olsun.

Bu başarının alınmasında emeğiniz çok büyük. Sizler elinizden geleni yaptınız artık sıra bizde. Sizlere en iyi şekilde hizmet etmek için çalışacağız. Ben buradan AK Parti İlçe kadrolarıma çok teşekkür ediyorum, dedi.