AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCISI GELDİ’DEN BAŞKANIMIZA ZİYARET

AK Parti Giresun Eski Milletvekili, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi, Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’i makamında ziyaret etti.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi, Belediye Başkanımız Tolga Erener’i makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener ve meclis üyelerinden yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alan Geldi, Görele’deki çalışmaları son derece olumlu ve başarılı bulduğunu belirterek, Belediye Başkanımız Tolga Erener ve Belediye Meclis üyelerimize çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Tolga Erener, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi’ye teşekkür etti.