ALT YAPISI TAMAMLANAN PRESTİJ CADDE PROJESİ’NDE ÜST YAPI ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI.

Belediyemizin kardeş belediyesi olan Esenyurt Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve alt yapı çalışmaları tamamlanan “Salih Sinirlioğlu Prestij Cadde Projesi”nde üst yapı çalışmalarına başlandı.

Belediyemizin Kardeş Belediyesi olan Esenyurt Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve alt yapı çalışmaları tamamlanan “Salih Sinirlioğlu Prestij Cadde Projesi”nde plan ve proje dahilinde zemin kontrolleri yapılarak, boldür taşları örülmeye başlandı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, çalışmaları yerinde inceleyerek, alt yapı çalışmaları tamamlanan “Salih Sinirlioğlu Prestij Cadde Projesi”nde zeminin güçlendirilmesiyle üst yapı çalışmalarına başlandığını söyledi.

Finansmanı kardeş belediye Esenyurt Belediyesi tarafından karşılanan, maliyeti 1 milyon 572 bin lira tutarında olan ve toplam 13 bin metrekare alan üzerinde çalışmalara başlanan prestij cadde projesinin yakın zamanda bitirileceğini ifade eden Başkanımız Erener, şunları kaydetti:

“Alt yapı çalışmaları tamamen bitirilen ve zeminin oturma süresi için kısa bir süre bekletilen Salih Sinirlioğlu Prestij Cadde Projesi’nde çalışmalarımıza yeniden başladık. Şuanda boldür taşlarımız örülmektedir. Caddemizde alt yapı çalışması olan en zor bölümü bitirdik. Hayırlısıyla birkaç ay içerisinde caddemizin üst yapısını da tamamlayıp, halkımızın hizmetine açacağız. İlçemizin can damarlarından biri olan Salih Sinirlioğlu Caddesi ve bağlantı yolları tamamen yenilenmiş ve modernize edilmiş yüzüyle değişen ve gelişen ilçemizin simgesi olacak ve gelecek nesillere bırakılacak önemli bir miras olacaktır. Görele’mize bugüne kadar kazandırılan en büyük proje olma özelliği taşıyan bu yatırımın, ilçemize kazandırılması noktasında teveccüh gösteren kardeş belediyemizin başkanı, çok değerli abim Sayın Necmi Kadıoğlu’na ve projeyi başından sonuna kadar takip eden Görele’mize kazandırılmasında büyük emeği olan Esenyurt Belediye Başkan Yardımcımız hemşerimiz Göreleli kardeşimiz Abdurrahman Ada’ya da bir kez daha ilçemiz ve tüm hemşehrilerimiz adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum”