AŞEVİMİZDE VATANDAŞLARIMIZLA RAMAZAN AYININ GÜZELLİKLERİNİ YAŞIYORUZ.

Görele Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda hizmete açılan aşevi, Ramazan ayında vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam ediyor.

Bu vesileyle vatandaşlarımız birlik ve beraberlik içerisinde iftarını açarken, okunan kuranı kerim tilaveti ile de ramazan ayının manevi duygusunu içlerinde yaşıyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener eşi Fatmagül Erener ile birlikte ramazan ayının ilk orucunu aşevimize gelen vatandaşlarımızla açtı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, her yıl olduğu gibi bu yılda ramazan ayının manevi duygusunu birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaya devam ettiklerini söyledi.

Vatandaşlarımızın güzel bir ortamda, uygun bir şekilde aşevinden istifade edebilmesi için tüm olanakların sağlandığını belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Bir Ramazan Ayında daha vatandaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her Ramazan ayında olduğu gibi bu yılda aşevimizi güzel bir ortamda, uygun bir şekilde istifade edebilmeleri için vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bereket ve bolluğun yaşandığı Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.