ATIL DURUMDAKİ BARINAKLARIN YIKIMINI GERÇEKLEŞTİRDİK!

Belediyemiz tarafından vatandaşlara sosyal alanlar yaratmak ve vatandaşlarımızı denizle buluşturmak amacıyla yıllardır atıl durumda bulunan balıkçı barınaklarının yıkımı gerçekleştirildi.

Yıllardır gelişen ve büyüyen Görele’mizin görüntüsünü bozan ve atıl durumda bulunan balıkçı barınakları belediyemiz zabıta amirliği ekiplerimizin müdahalesi ile yıkımı gerçekleştirildi. Atıl durumdaki barınakların yıkımı ile elde edilen alanın çevre düzenleme çalışmalarının ardından daha pozitif bir görünüme kavuşacağı ve halkın hizmetine sunulması planlanıyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, belediye olarak ilçenin Kumyalı Mahallesi sahil mevkiinde atıl durumda bulunan balıkçı barınaklarının yıkımını gerçekleştirdiklerini belirterek, elde edilen alanın halkın kullanımına açılacağını söyledi.

Başkanımız Erener, “İlçemiz sahil kıyısı estetik bir güzelliğe sahip. Bu estetiği bozan, yapımı ve görüntüsü ilçeye zarar veren atıl vaziyetteki balıkçı barınaklarını zabıta amirliği ekiplerimiz ile yıkımını gerçekleştirdik. Yeni plan üzerinden ilçemizdeki bu görüntü kirliliği ortadan kaldıracağız. Bu alana Piknik yapma ve oturma alanları, balık tutma, deniz karşısına doğru doyumsuz sohbet imkanını halkımıza sunacağız. Alanımıza bunların dışında birçok estetik uygulamayı kazandıracağız” dedi.