ATILAN HER ADIM SAĞLIĞIMIZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR

Görele Belediyesi tarafından ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ olması dolayısıyla sağlıklı yaşam yürüyüşü etkinliği düzenlendi.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Başkan Yardımcılarımız Halil Ekiz ve Akın İmat’ın da katıldığı yürüyüş, Kemençe Müzemizden başlayarak, Mendirekte sona erdi.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, yürümenin faydasını işaret ederek, atılan her adımın sağlığımız için çok önemli olduğunu söyledi.

Yakın mesafelere yürüyerek gidilmesi gerektiğine vurgu yapan Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Mümkün olduğunca araçlarımızdan uzak duyarak yakın mesafelere yürüyerek gitmeliyiz. Her atılan adım sağlığımız için çok önemlidir. Amacımız daha fazla hareket ederek, sağlıklı bir yaşam sürdürmek olmalıdır” dedi.