BAĞLANTI YOLUMUZUN İSTİNAT DUVARI ÇALIŞMALARI YAPILDI!

Belediyemizce Sayfiye Mahallemizde yıllardır kapalı olan bağlantı yolunda çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Ulaşıma açılan bağlantı yolunun istinat duvarının betonu da döküldü.

Belediyemiz yıllardır çözülemeyen bir soruna daha el atarak, Sayfiye Mahallesi için büyük önem taşıyan bağlantı yolunu vatandaşlarımızın hizmetine açtı. Böylelikle Belediyemiz Sayfiye Mahallesi Şehit İbrahim Öner Sokak ile Kemal Namazcı sokağın birbirine bağlantısını yaparak büyük bir mağduriyete de son vermiş oldu.

Çalışmaların son sürat devam ettiği bağlantı yolumuzun Belediye Başkan Yardımcımız Halil Ekiz ve Sayfiye Mahalle Muhtarı Mehmet Haluk Öner gözetiminde istinat duvarının betonu da söküldü.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, yıllardır vatandaşlarımızın beklediği merkeze bağlantısı olan iki önemli aşamanın tamamlanma yolunda olduğunu söyledi.

Yıllardır Sayfiye Mahallesinin ulaşımında büyük zorluklar yaşatan Şehit İbrahim Öner Sokak ile Kemal Namazcı sokağın birbirine bağlantısını yaptıklarını ifade eden Başkanımız Erener, şunları kaydetti:

“Sayfiye Mahallemizin merkeze ulaşımı için büyük rol oynayan iki yolun bağlantısı hakkında ivedi bir şekilde karar alarak, hem Sayfiye Mahallesi vatandaşlarımızın, hem de ulaşımın çok rahat bir seviyeye indirilmesiyle, Şehit İbrahim Öner Sokak ile Kemal Namazcı sokağın uzun bir süredir tamamlanamayan bağlantı çalışmalarını yaparak, istinat duvarının betonlamasını da gerçekleştirdik. Bu istinat duvarıyla birlikte yolumuzun üst kısmını genişleterek, araçlar için işlenir bir vaziyete getireceğiz. Sonrasında yolumuzu betonlayıp, korkuluklar yaparak bir hafta içerisinde yolumuzu tamamlamış olacağız. Sayfiye Mahallemize ve ilçemize hayırlı, uğurlu olsun”