BAKANLIĞIMIZCA BAŞLATILAN KAMPANYA KAPSAMINDA İLÇEMİZDE FİDAN DİKİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Görele’de 450 değişik türden fidan Tarım ve Orman Bakanlığımızca ‘Bugün ağaç yarın nefes’ sloganı ile başlatılan kampanya kapsamında toprakla buluşturuldu.

Görele’de belirtilen rekreasyon alanlarında ‘Bugün ağaç yarın nefes’ sloganı ile toprakla buluşturulan fidan dikim kampanyası Tarım ve Orman Bakanlığımızca bildirilen 11:11 saatte gerçekleştirildi.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, bakanlığımızca başlatılan kampanyaya katılarak, öğrencilerimizle birlikte fidan dikti.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, Tarım ve Orman Bakanlığımızca başlatılan kampanyaya destek vererek, ilçemizde 450 değişik türden fidanı toprakla buluşturduk. Hedefimiz gelecek kuşaklara yeşiller içinde bir gelecek bırakmaktır. Ağaç dikimlerine bundan sonra da devam edeceğiz” dedi.