“BANKLARDA DEĞİL EVLERİMİZDE OTURALIM SİZLERİ SEVİYORUZ”

Görele Belediyesinin küresel bir tehdit olan ve ülkemizde de hızla yayılan koronavirüsüne karşı mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor.

Görele Belediyesi vatandaşlarımız tarafından sıkça kullanılan oturma banklarına 65 yaş ve üzeri yaşlılarımız için uyarı afişleri yapıştırdı.

Afişlerde ‘Evde güvende kal Görele, Banklarda değil evlerde oturalım ve Sizleri seviyoruz” ibaresi yer aldı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, belediye olarak ilçemizde küresel bir tehdit olan ve ülkemizde de hızla yayılan koronavirüsüne karşı tüm tedbirleri almaya devam ettiklerini söyledi.

Yaşlıları sevdiklerini ve önemsediklerini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Ülkemizde 65 yaş ve üzeri yaşlılarımız için evden çıkma yasağı uygulansa da alınan tüm önlemlere rağmen bunun önüne ne yazık ki geçemiyoruz. Bizde belediye olarak bu yasağa uyulması için belediye olarak bir çok önlemler aldık. Zabıta ekiplerimiz yaşlılarımızı uyardığı gibi vatandaşlarımızın sıkça kullandığı oturma banklarına uyarı afişleri yapıştırdık. Yapılan bu gibi uygulamalarla virüse karşı başlattığımız savaşımız devam ediyor” dedi.