BAŞKANIMIZ 4,5 KİLOMETRESİ ASFALT, 4 KİLOMETRESİ İSE BETONLANAN BOZCAALİ MAHALLE YOLUMUZU İNCELEDİ

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, 4,5 kilometresi asfalt, 4 kilometresi ise betonlanarak ulaşıma açılan Bozcaali Mahallemizin yolunu inceledi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener’in talimatlarıyla büyük bir yol ağına sahip Bozcaali Mahallemiz yıllar sonra büyük bir hizmete kavuşmuş oldu.

Yıllar sonra hizmete kavuşan Bozcaali Mahallesinin yol ağını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Tolga Erener, mahalle halkıyla el ele vererek, Bozcaali Mahalle yolunu sıkıntısız bir şekilde trafiğe kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Yolun mahalle halkına hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Yakın zamanda Hayvan Barınağımız ve Ünlüce Mesire yerine giden stabilize yolumuzu betonlamaya başlayacağız” dedi.