BAŞKANIMIZ ANKARA’DAN MÜJDEYİ VERDİ

Görele’ye yapılması planlanan yarı olimpik yüzme havuzu yapım işinin protokolü imzalandı.

Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Belediye Başkanımız Tolga Erener arasında imzalanan protokol sözleşmesiyle Görele uzun yıllar hayalini kurduğu yarı olimpik yüzme havuzuna kavuşuyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, müjdeyi Ankara’dan vererek, yarı olimpik yüzme havuzu yapım işinin protokolünü Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile imzaladıklarını söyledi.

Görele’nin yıllardan beridir hayalini kurduğu olimpik yüzme havuzuna kısa zamanda kavuşacağını belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Görele’ye hizmet etmek için çıktığımız bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. İlçemiz için gerekli olan bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğu içerisindeyiz. İlçemiz ve civar ilçelerimizden gelen çocuklarımız ve gençlerimiz yüzme öğrenme fırsatına kavuşacaktır. Bu vesileyle inanıyorum ki ilçemizden ve civar ilçelerden milli yüzücüler çıkacaktır.” dedi.

Olimpik yüzme havuzunun Yeşiltepe Mahallesi Gençlik Merkezinin yanında bulunan araziye yapılacağını aktaran Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Bizim bütün çabamız, gayretimiz, koşuşturmacamız Görele’ye hizmet içindir. Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan daha önce aldığımız olimpik yüzme havuzu sözümüzü protokol sözleşmesiyle taçlandırdık. Görele hayalini kurduğu olimpik yüzme havuzuna kısa zamanda kavuşacaktır. Emeği gecen başta bakanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun” dedi.