BAŞKANIMIZ AŞÇI ÇIRAĞI KURSİYERLERİNİN KONUĞU OLDU

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, eşi Fatma Gül Erener ile birlikte Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Aşçı Çırağı Kursu kursiyerlerinin konuğu oldu.

Aşçı Çırağı kursiyerleriyle sohbet eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, hünerli ellerle yapılan yöresel ev yemeklerinin tadına bakarak, test etti.

Kursiyerlere nazik davetlerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Karadeniz kadınının her alanda, her işte başarılı olduklarına şahitlik ediyoruz. Yemek kültürü yöremiz için önemli kültürlerin başında gelmektedir. Bizde bugün burada hünerli ellerin yapmış olduğu lezzetlerin tadına baktık. Hakikatten hepsi birbirinden güzel olmuş. Ben kursiyerlerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.