BAŞKANIMIZ AYŞE NİNEYİ MAKAMINDA AĞIRLADI!

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla vereceği resepsiyona katılacak 85 yaşındaki Ayşe Ulu’yu makamında ağırladı.

Başkanımız Erener ile bir süre sohbet eden Ulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan davet almanın ve kendisiyle yeniden görüşecek olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan ile yeniden görüşecek olmasının kendisini heyecanlandırdığını kaydeden Ulu, “Kendisini bir evladım gibi görüyorum. Onu çok seviyorum” dedi.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener ise Ayşe Ninenin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi:

“Kendisinin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından resepsiyona davet edilmesi bizi çok mutlu etti. Cumhurbaşkanımızın ilimiz ve ilçemize verdiği önem ortadadır. Ben kendisine yeniden ilimiz ve ilçelerimize yaptırdığı yatırımlardan ve verdiği hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum.”