BAŞKANIMIZ BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ!

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, ulusal ve yerel basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Görele Belediyesi Halısaha Sosyal Tesislerinde ilçede yapılan ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgi veren Başkanımız Erener, Görele’nin yapılan proje ve hizmetlerle 2 yıl içerisinde çok büyük bir ivme kazandığını, Görele’nin çok şeyler hak ettiğini söyledi.

Başkanımız Erener, ilçedeki çalışmalarla ilgili de bilgi vererek, “Esnafla alakalı olan katı atık birlik parasını esnaf odalarımızın temsilcileriyle beraber belediye meclis üyelerimizin ortaklaşa kurmuş olduğu komisyonla beraber yeniden belirledik ve tebligatlara çıkarttık. Otogarla alakalı ise olarak dolgu alanının deniz tarafında ön görülen yeri yeni otogar projesi olarak ortaya çıkarttık. Şu anda toplam yüz 10 dönümlük bir alanı tekrar belediyeye kiralamak için maliye bakanlığında dosyamız. Kiralama işi bittikten sonra ihaleye çıkacak. Onu bekliyoruz. Pazar yerimiz ha bitti ha bitecek yani yüzde 95’i bitti. Allah nasip ederse bir ay gibi bir süre içerisinde içerisin de tuvaleti ve çay ocağı olan Pazar yerini hizmete açacağız. Balıkhanenin yerini belirledik. Görele’de aktif olarak yedi adet balık ticareti yapan balık dükkanları var Dolayısıyla biz Kumyalı Mahallesindeki eski hal yerine modern bir şekilde yapacağız” dedi.

Esenyurt Belediyesi tarafından üstlenilen ‘Salih Sinirlioğlu Prestij Cadde Projesi’nin yapımının tüm hızla devam ettiğini, yakın zamanda ‘Meydan Projesi’ne başlanılacağını belirten Başkanımız Erener, “Kanalizasyon, baca bağlantıları, Yağmur suyu alt yapısı, içme suyu yeni ana şebeke hattı, superonline ve elektrik hattı döşemeleri tamamlanan ve üst yapı çalışmalarına başlanan ‘Salih Sinirlioğlu Prestij Cadde Projesi’nin hayırlısıyla sonuna yaklaştık. Meydan düzenlemesi ise Ramazan bayramından sonra başlayacağız. Bildiğiniz gibi meydana bir Atatürk heykeli yapılıyor, bu heykelin altına Topal Osman’ın Rölyef’ten kabartmasını yapıyoruz” dedi.

Başkanımız Erener, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.