BAŞKANIMIZ ‘BÜYÜK GÖRELE ŞENLİĞİ’NDE HEMŞEHRİLERİMİZLE BULUŞTU.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen ‘Büyük Görele Şöleni’nde hemşehrileriyle buluştu.

İstanbul Beykoz Kaymakdonduran Mesire alanında düzenlenen ‘Büyük Görele Şöleni’nde hemşehrilerimizle buluşan Belediye Başkanımız Tolga Erener, hemşehrileriyle hasret giderdi.

İstanbul ve Ankara’da düzenlenen Giresun Günlerine damgasını vuran Görele Belediyesi standımızda yerini alan Görele Dondurması, koz helvası, Görele Kemençesi ve yöresel yemeklerimiz ‘Büyük Görele Şöleni’nde de ilgi odağı oldu.

Görele’nin tanıtımına katkı sağlayacak olan ‘Büyük Görele Şöleni’ni düzenleyen Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Abdurrahman Ada, dernek başkanları ve yönetim kuruluna teşekkür eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Şirin ilçemiz Görele’yi geliştirmeye, ilçemizin kültürlerini en iyi şekilde tanıtmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin ilgisi oldukça güzel. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın ve her daim devam ettirsin. Birlik ve beraberliğimizle Görele ilçemiz ve kültürlerimiz en güzel şekilde dünyaya yayılıyor” dedi.