BAŞKANIMIZ ÇİFTLERİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLUYOR

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, bir ömür boyu birlikteliğe “evet” diyen genç çiftlerin mutluluklarına ortak oluyor.

Bugüne kadar sayısız çiftin nikâh merasimini gerçekleştiren Belediye Başkanımız Tolga Erener, düğün merasimlerinin neredeyse tamamına katılmaya gayret gösteriyor.

Gece gündüz demeden tüm davetlere cevap vermeye çalışan Belediye Başkanımız Tolga Erener, vatandaşının her daim, her anında yanında olmaya devam ediyor.

Yeni bir hayata merhaba diyen çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyen Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Aile toplumun temel taşıdır. Bizim medeniyetimizde ve inancımızda yeri son derece önemlidir. Genç çiftlerimiz inşallah aile olmanın tüm hassasiyetlerine dikkat ederek, bir ömür boyu mutlu olurlar” dedi.