BAŞKANIMIZ ‘DESTİNASYON ALANLARI’ VE ‘CANLI HAYVAN PAZARI’ PROJELERİ HAKKINDA İSTİŞAREDE BULUNDU

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı (DOKAP) Hakan Gültekin ile Başkan Yardımcıları Mustafa Kemal Bilgin ve Şeref Demir’i makamında ziyaret ederek, ilçemizde hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında istişarede bulundu.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, ilçeye kazandırmayı planladıkları ‘Destinasyon alanları’ ve ‘Canlı Hayvan Pazarı’ projeleri ile ilgili Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı (DOKAP) Hakan Gültekin ile Başkan Yardımcıları Mustafa Kemal Bilgin ve Şeref Demir ile istişarede bulunduklarını söyledi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, ilgi ve alakalarından dolayı DOKAP Başkanı Gültekin ile Başkan Yardımcıları Bilgin ve Demir’e teşekkür etti.