BAŞKANIMIZ DOKTORLARIN TIP BAYRAMINI KUTLADI

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, “14 Mart Tıp Bayramı” olması dolayısıyla Op. Dr. Ergun Özdemir Görele Devlet Hastanesi, Görele Şehit Yüzbaşı Temel Kuğuoğlu Aile Sağlığı Merkezi ve Görele Toplum Sağlığı Merkezi’nde görev yapan doktorları ziyaret ederek, doktorların tıp bayramını kutlayarak, karanfil dağıttı.

Başkanımız Tolga Erener, sosyal devlet anlayışının en önemli unsurlarından birisinin de, sağlık hizmetlerinin gereği gibi yerine getirilmesi olduğunu söyledi.

İnsanların kaliteli ve mutlu bir yaşam sürmelerinin ana koşulunun sağlıklı bireyler olmalarından geçtiğini ifade eden Başkanımız Erener, şunları kaydetti:

“Sağlıklı bir yaşam insanların vazgeçemeyeceği temel bir haktır. Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi nitelikli bir toplumun en önemli şartıdır. Hiç kuşku yoktur ki bu anlamda doktorlarımız ve tüm sağlık çalışanlarımız, fedakarlıkları ve meslek aşkları sayesinde, insanların yaşam kalitesini yükseltmede ve bu yaşam kalitesinin duraksamaya uğradığı hallerde hastalarını sağlığına kavuşturmak adına kutsal bir mümessil olarak bu önemli ve zor görevi üstlenmişlerdir. Herkese eşit ve kaliteli sağlık hizmeti felsefesiyle hareket eden fedakarca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum”

Başkanımız Erener’e bu ziyaretinde AK Parti Görele İlçe Başkanı Tayfun Emecen, Giresun İl Genel Meclis Üyesi Şengül Şahin, Belediyemiz Meclis Üyesi Nahide Yayla, AK Parti Görele Kadın Kolları Başkanı Ferhan Demirci ve kadın kolları eşlik etti.