BAŞKANIMIZ DOSTLUK VE DAYANIŞMA GECESİNE KATILDI

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Belediyemiz ve Karadeniz Omurilik Felçlileri Derneği Görele Şubesi tarafından düzenlenen dostluk ve dayanışma gecesine katıldı.

İskele Halı Saha Sosyal Tesislerinde engelli vatandaşlarımız ve hemşehrileriyle buluşan Belediye Başkanımız Tolga Erener, Karadeniz Omurilik Felçlileri Derneği Görele Şubesinin çok önemli ve çok faydalı işlere imza attıklarını söyledi.

Görele’deki engelli vatandaşların kendilerine halden anlamayı öğrettiklerini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, şunları kaydetti:

“Önemli olan insanın fiziki engelinden ziyade gönlünde engelinin olmamasıdır. Bizim Görele’deki engelli arkadaşlarımız gönüllerindeki bütün engelleri kaldırmışlar ve var güçleriyle kendi durumdaki arkadaşlarına ellerinden geldiği kadarıyla hizmet etmeye çalışıyorlar. Bizlerde Görele Belediyesi olarak engelli vatandaşların her daim yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu birlikteliğin önümüzdeki günlerde daha güzel organizasyonlarla taçlandırılacağını biliyorum. Buradaki arkadaşlar bizlere halden anlamayı öğrettiler. Ben herkese emeklerinden ve katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum”