BAŞKANIMIZ DUYARLI ESNAF VE VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR ETTİ

Görele Belediyesi tarafından ‘Geçici Hayvan Bakım Evi’mizdeki sevimli dostlarımız için başlatılan kampanya kapsamında esnaflarımıza dağıtılan kumbara kutularından elde edilen gelirle 10 torba mama alındı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, başlatılan kampanyaya destek veren duyarlı esnaflara ve vatandaşlara teşekkür etti.

Belediye olarak sevimli dostlarımız için başlatılan kampanyadan elde edilen gelirle 10 torba mama alındığını belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Belediye olarak ‘Geçici Hayvan Bakım Evi’mizdeki sevimli dostlarımızın mama ihtiyacının karşılanması için başlattığımız kampanya kapsamında esnaflarımıza kumbara dağıtımında bulunmuştuk. Dağıtımını yaptığımız kumbaralardan bir aylık süre zarfında elde edilen gelirle sevimli dostlarımız için 10 torba mama alınmıştır. Bu kampanyamıza destek veren duyarlı esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kampanyamızın devamlılığı için tüm esnaf ve vatandaşlarımızın kampanyamıza desteklerini bekliyoruz” dedi.