BAŞKANIMIZ EL EMEĞİ, GÖZ NURU ÜRÜNLERİ GEZDİ

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Halk Eğitim Merkezi tarafından çeşitli kurslarda yapılan ürünlerin sergilendiği yılsonu sergisinin açılışını yaptı.

Çeşitli kurslarda eğitim gören kursiyerlerin yaptıklarını el emeği göz nuru ürünleri gezen Belediye Başkanımız Tolga Erener, kursiyerleri eserlerinden dolayı tebrik etti.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, kursiyerlere bir söz verdiklerini belirterek, “Kursiyerlerimiz tarafından yapmış olduğumuz bu ürünleri pazarlayabileceğimiz alanlar oluşturacağız demiştik. Bu alanı Halk Eğitim Merkezi binamızın bir bölümünde yerine getirdik. Köy pazarımızın da ihalesini yaptık ve sözleşmesini imzaladık. Yakın zamanda köy pazarımızın yapımına başlanıp, 4 ay içerisinde bize teslimi yapılacaktır. En az oradaki dükkanlardan 5-6 tanesini sizlerle beraber organize bir şekilde konuşup, en güzel yerine ürünlerimizi koyup hep beraber pazarlayacağız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Görele’nin geliştiğini, hızla büyüdüğünü belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “İlçemiz geliştiği, büyüdüğü gibi de hızla güzelleşiyor ama bayanlarla beraber güzelleşiyor. Ben civar yerlere baktığımda böylesine bir araya gelen, böyle üretim yapılan bir yer görmedim. Bunla da buranın bir Belediye Başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Bu gururu da bana yaşattığınız için çok teşekkür ediyorum” dedi.