BAŞKANIMIZ EN ÇOK KİTAP OKUYAN ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜLLERİNİ VERDİ

Belediye Başkanımız Tolga Erener, ‘Kütüphaneler Haftası’ olması dolayısıyla İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret etti.

İlçe Halk Kütüphanesi’nde öğrencilerimiz ve velilerle bir araya gelen Belediye Başkanımız Tolga Erener, en çok kitap okuyan öğrencilere ‘Kitap Kurdu Belgesi’ ile kitap ve ödüllerini verdi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, okumanın önemine değinerek, bilginin yolunun okumaktan geçtiğini, onun için bol bol kitap okunması gerektiğini söyledi.

Kütüphanelerin, bir toplumun bilgi birikiminin, kültür ve medeniyetinin en önemli hazinesi olduğunu belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Bilim, kültür, sanat, edebiyat, tarih gibi alanlarda, bir milletin hafızasını oluşturan kütüphanelerin, dünü günümüze, günümüzü yarınlara ulaştıran en önemli yapılardır” dedi.